Controlãm fiecare pas: de la iarbã la sticlã

Avem cele mai stricte controale din lume, de la pășune până în pahar, nicio picătură de lapte Jersey nu este atinsă de mâna omului.

Văcuțele din rasa Jersey crescute la ferma Elly Food Tradițional din Flămânzi, Jud. Botoșani se bucură de un stil de viață natural; ele pasc pe pășuni necontaminate în cea mai mare parte a anului și produc un lapte superior.

Pentru că la Elly Food Tradițional producem laptele, avem controlul total al călătoriei laptelui de la vacile noastre la tine. Acordăm cea mai mare atenție calității și siguranței alimentare.

Laptele produs în fabrica noastră este non-omogenizat, fără urme de pesticide, erbicide, fungicide, hormoni, antibiotic, conservanți, subproduse de origine animală, proteine sau alți aditivi. Este 100% natural și perfect pentru consumul uman indiferent de vârstă.

Programul nostru de Asigurare a Calității este proiectat pentru a se asigura că toate produsele livrate de Elly Food Tradițional sunt în mod constant de înaltă calitate și că întotdeauna obțineți cel mai bun, pur și gustos lapte Jersey.

Acesta este laptele natural Jersey produs de văcuțele noastre fericite 🙂