Cașcavalul Quattro Formaggi este o simfonie de gusturi care îmbină patru tipuri de brânzeturi: cașcavalul Flămânzi afumat, cașcavalul cu boia, cașcavalul cu mărar și cașcavalul Flămânzi. Cașcavalul Quattro Formaggi are textura și gustul variat și conferă un aspect bogat și o aromă la orice fel de mâncare.

Produs obținut prin opărirea cașului.

Origine lapte: România, fermă proprie

Ingrediente: lapte de la văcuța Jersey normalizat, pasteurizat, culturi lactice selecționate, sare, cheag, boia 0,1%, mărar 0,1%. Conține următoarele sortimente de cașcaval: cașcaval afumat cu fum din lemn de fag 25%, cașcaval simplu 25%, cașcaval cu mărar 25%, cașcaval cu boia 25%. Conține lactoză din lapte.

Informații nutriționale/100g produs

Valoare energetică: 1140kJ/285kcal, grăsimi 19g, din care acizi grași saturați 12,5g, glucide 7g, din care zaharuri 0g, proteine 20g, sare 3g. Grăsime în S.U. min. 45%. A se păstra la +2….+6°C.

Cantitate netă: 150g

Livrăm produse lactate naturale de la fermă direct la tine acasă. Livrările au loc în fiecare zi de marți și joi pentru locuitorii Iașului și în fiecare zi de vineri pentru cei din Botoșani. Pentru a ne organiza cât mai eficient, comenzile vor fi preluate până în ziua anterioară livrării, nu mai târziu de ora 12.00. Astfel, nu vom avea timp suficient să îți pregătim comanda.